Over ons

Oranjevereniging Woubrugge (feestcommissie 1928)

Welkom bij de Oranjevereniging Woubrugge, opgericht in 1928, en sindsdien toegewijd aan het organiseren van feestelijke activiteiten voor de gemeenschap. Onze vereniging bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die elk jaar met veel plezier Koningsdag en andere evenementen organiseren. Ons doel is om jong en oud samen te brengen en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Onze Missie

Onze missie is om de gemeenschapszin in Woubrugge te versterken door het organiseren van toegankelijke en leuke activiteiten. We streven ernaar om evenementen te creëren die voor iedereen, van jong tot oud, plezierig zijn, met een mix van gratis activiteiten en enkele tegen een kleine bijdrage.

Ons Team

Onze organisatie wordt geleid door een toegewijd team van vrijwilligers:

Samen zorgen we ervoor dat elk evenement tot in de puntjes is geregeld, van de planning en logistiek tot de uitvoering op de dag zelf.

Wat We Doen

Elk jaar organiseren we Koningsdag in Woubrugge, een feestelijke dag vol met activiteiten voor jong en oud.

Onze evenementen vinden plaats in de omgeving van sportcafé Die Twee en de nabijgelegen voetbalvelden van V.v. Woubrugge.

Doe Mee!

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en sponsoren die ons willen helpen bij het organiseren van onze evenementen. Of je nu wilt helpen bij de opbouw, het begeleiden van activiteiten of een financiële bijdrage wilt leveren, jouw hulp is van harte welkom!

Contact

Heb je vragen, suggesties of wil je je aanmelden als vrijwilliger of sponsor? Neem dan contact met ons op via oranjeverenigingwoubrugge@gmail.com of stuur onze voorzitter Chris van Heuveln een een berichtje.

We horen graag van je!

Samen maken we van elke Koningsdag een onvergetelijk feest voor heel Woubrugge!